Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da növbəti intellektual marafon keçirilib

14/03/2016

BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqının nəzdində fəaliyyət göstərən "IN Club"un təşkilatçılığı ilə Bakı Dövlət Universitetində “Nə? Harada? Nə zaman?” oyunu üzrə İntellekt Marafonu Festivalı keçirilib.

THİK sədr müavini Eltac Cəbiyev tələbələrin asudə vaxtının səmərəli təşkili üçün müxtəlif tədbirlərin həyata keçirildiyini bildirib.

“IN Club”un sədri Nəcməddin Sofiyev çıxış edərək,intellektual oyunlarının keçirilməsinin vacibliyindən, son illər BDU tələbələrinin bu sahədə qazandıqları uğurlardan bəhs edib.

40-a yaxın komandanın iştirak etdiyi yarışmada I yerə “G-15”, II yerə “Kreativ”, III yerə isə “Red sakura” komandaları layiq görülüb.

Təltifetmə mərasimində çıxış edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov universitetdə təşkil olunan intellektual səpkili tədbirləri təqdir etdiyini, davamlı olması üçün hər zaman dəstək verməyə hazır olduğunu bildirib, tələbələrə bu istiqamətdə uğurlar arzulayıb. Sonda qaliblər sertifikat və hədiyyələrlə təltif olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 mart 2016-cı il.

ELAN

23/02/2018

BDU-nun Hüquq fakültəsinə yeni ixtisaslaşmalar verilib

23/02/2018