Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da növbəti intellektual marafon keçirilib

14/03/2016

BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqının nəzdində fəaliyyət göstərən "IN Club"un təşkilatçılığı ilə Bakı Dövlət Universitetində “Nə? Harada? Nə zaman?” oyunu üzrə İntellekt Marafonu Festivalı keçirilib.

THİK sədr müavini Eltac Cəbiyev tələbələrin asudə vaxtının səmərəli təşkili üçün müxtəlif tədbirlərin həyata keçirildiyini bildirib.

“IN Club”un sədri Nəcməddin Sofiyev çıxış edərək,intellektual oyunlarının keçirilməsinin vacibliyindən, son illər BDU tələbələrinin bu sahədə qazandıqları uğurlardan bəhs edib.

40-a yaxın komandanın iştirak etdiyi yarışmada I yerə “G-15”, II yerə “Kreativ”, III yerə isə “Red sakura” komandaları layiq görülüb.

Təltifetmə mərasimində çıxış edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov universitetdə təşkil olunan intellektual səpkili tədbirləri təqdir etdiyini, davamlı olması üçün hər zaman dəstək verməyə hazır olduğunu bildirib, tələbələrə bu istiqamətdə uğurlar arzulayıb. Sonda qaliblər sertifikat və hədiyyələrlə təltif olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 mart 2016-cı il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb