Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da Pakistan-Azərbaycan diplomatik münasibətlərinin qurulmasının 25 illiyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

04/10/2017

Pakistan İslam Respublikasının Azərbaycandakı səfirliyinin əməkdaşlarının da iştirak etdiyi tədbiri Sosial məsələlər, tələbələrlə iş və ictimaiyyətlə əlaqələr üzrə prorektorluğun əməkdaşı Rəşad Hüseynov açıb.
Daha sonra çıxış edən səfirliyin missiya rəhbəri Mübaşir Əhməd ölkələrimiz arasındakı dostluq münasibətlərindən, bütün sahələrdə, o cümlədən elm-təhsil sferasında uğurlu əməkdaşlıq əlaqələrindən bəhs edib. O, Bakı Dövlət Universitetində olmasından məmnunluğunu ifadə edərək təhsil sahəsində ölkələrarası əməkdaşlığın daha da inkişafına dəstək olacaqlarını qeyd edib.
Tədbir Pakistan İslam Respublikasının mədəniyyətini əks etdirən bədii hissə ilə davam etdirilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 oktyabr 2017-ci il.

BDU Hüquq fakültəsi professorunun yeni kitabı işıq üzü görüb

“MDB Ölkələrinin Xarici Siyasəti” adlı dərs vəsaiti çapdan çıxıb

BEYNƏLXALQ KONFRANS HAQQINDA ELAN

Tarix fakültəsi tərəfindən 2018-ci il mayın 21-23-də Azərbaycan Xalq Cumhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunmuş “Azərbaycan Cümhuriyyəti - 100: Müsəlman Şərqində ilk parlamentli respublika” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfransın keçiriləcəkdir