BDU-da "Qan qrupu və sənin xarakterin"adlı təlim keçirilib

26/10/2016

BDU-da Biologiya fakültəsinin dosenti Sevda Tahirlinin təşəbbüsü ilə "Qan qrupu və sənin xarakterin"adlı təlim keçirilib.Təlimdə universitetin yüzdən çox tələbəsi iştirak edib. Təlimçi qan qruplarından asılı olaraq insan xarakterinin müəyyən edilməsi, qarşı cinslə münasibətdə qan qruplarının uyğunlugu,qəbul etdiyimiz qidaların qan qrupundan asılı olaraq təsiri və s. mövzulardan bəhs edib. Tələbələrin marağına səbəb olan seminarda çoxsaylı suallara aydınlıq gətirilib. Təlimçi vaxt ayırıb gəldiklərinə görə bütün tələbələrə təşəkkür edib və belə görüşlərin davamlı olmağını arzulayıb.
Qeyd edək ki, Sevda Tahirli, eyni zamanda, Mirzə Ələkbər Sabir Fondunun prezidentidir və Fond tərəfindən həyata keçirilən əksər layihələr gənclərin maarifləndirilməsinə, milli və mənəvi dəyərlərin qorunub saxlanılmasına həsr edilir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 oktyabr 2016-cı il.

Mehriban Əliyeva Füzuli, Cəbrayıl, Xocavənd, Zəngilan rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Zəngilan şəhərinin işğaldan azad olunması münasibətilə xalqımızı təbrik edib

20/10/2020

Zəngilan şəhəri və rayonun 6 kəndi, Füzuli, Cəbrayıl, Xocavənd rayonlarının 18 kəndi işğaldan azad edilib

BDU-nun rektoru Elçin Babayev III Avrasiya forumunda iştirak edib