BDU-da Qazaxıstanın Keyfiyyətin Təminatı üzrə Müstəqil Agentliyinin prezidenti ilə görüş keçirilib

17/05/2018

Bakı Dövlət Universitetində Qazaxıstanın Keyfiyyətin Təminatı üzrə Müstəqil Agentliyinin prezidenti, professor Şolpan Kalanovanın rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüş keçirilib. Fakültə dekanları, kafedra müdirləri və struktur bölmə rəhbərlərinin iştirak etdiyi tədbirdə çıxış edən Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva qonaqları salamlayaraq Bakı Dövlət Universiteti barədə ətraflı məlumat verib. O, bu qocaman ali təhsil ocağının 100 illik yubileyinin yalnız Azərbaycanda deyil, UNESCO-nun dəstəyi ilə Parisdə, Qara Dəniz Hövzəsi Universitetləri Assosiasiyası, Avrasiya Universitetlər Assosiasiyası və bir sıra digər təşkilatlar tərəfindən qeyd ediləcəyini diqqətə çatdırıb. Prorektor İ.Əliyeva təhsilin keyfiyyətinin təminatında akkreditasiyanın rolundan, həmçinin BDU-nun beynəlxalq akkreditasiya agentlikləri və təşkilatları ilə əməkdaşlığının önəmindən bəhs edib.

Sonra professor Şolpan Kalanova və Universitetlərin Audit və Postakkreditasiya Monitorinqi Departamentinin direktoru, dosent Əhmədiyeva Janna Kuanışevna təmsil etdikləri agentliyin fəaliyyətini və universitetlərin akkreditasiyadan keçmə tələblərini əks etdirən təqdimatla çıxış ediblər. Qonaqlar, həmçinin təhsildə keyfiyyətin təminatı sisteminin qurulması barədə danışıb, öz təcrübələrini bölüşüblər.

Görüşdə BDU-nun institusional akkreditasiyası ilə bağlı məsələlər geniş müzakirə olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 17 may 2018-ci il

BDU-nun Jurnalistika fakültəsində Rafiq Həşimov ilə görüş keçirilib

09/04/2021

BDU-nun Fizika fakültəsində növbəti elmi seminar