BDU-da "Qəhrəmanlarımız" layihəsi çərçivəsində tələbələrin şəhid ailələri ilə növbəti görüş keçirilib

16/11/2021

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Tələbə Gənclər Təşkilatının nəzdində fəaliyyət göstərən "Gələcəyin tarixi" klubunun "Qəhrəmanlarımız" layihəsi çərçivəsində tələbələrin şəhid ailələri ilə növbəti onlayn görüşü keçirilib.

Klubun rəhbəri, Tarix fakültəsinin ll kurs tələbəsi Güllü Həsənzadə tədbiri açıq elan etdikdən sonra şəhidlərimizin əziz xatirəsi bir dəqiqəlik sükutla yad edilib.

Sonra şəhid Rüfət Mustafayevin anası Afət Həsənova, qohumları Sənubər Məmmədova, Türkan Mustafayeva şəhidimizin keçdiyi şərəfli döyüş yolundan bəhs edib, onunla bağlı təəssüratlarını bölüşüblər. Çıxış edənlər vətənpəvər gənclərimizin milli ruhda böyüməsi, vətəninə torpağına necə bağlı olması barədə söhbət açıblar .

Daha sonra Vətən müharibəsi qaziləri Elvin Bəkirov və Vüqar Şükürov 44 günlük Vətən müharibəsində göstərdikləri igidlikdən, torpaqlarımızı azad edərkən necə qəhrəmancasına vuruşmaları haqqında xastirələrini bölüşüblər.

BDU-nun SABAH qruplarının tələbələri Fiziologiya İnstitutunda infosessiyada

16/04/2024

Görkəmli oftalmoloq, akademik Zərifə xanım Əliyevanın anım günüdür

15/04/2024