BDU-da SABAH İcra Komitəsinin rəhbəri Sahin Seyidzadə ilə görüş

05/05/2016

Bakı Dövlət Universitetində Təhsil Nazirliyi SABAH İcra Komitəsinin rəhbəri Sahin Seyidzadənin universitetin müxtəlif ixtisaslar üzrə təhsil alan I kurs tələbələri ilə görüşü keçirilib. BDU-nun Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektoru, professor İradə Əliyevanın giriş sözündən sonra SABAH İcra Komitəsinin rəhbəri Şahin Seyidzadə SABAH qruplarına tələbə qəbulunun yeni qaydaları, bu qrupda təhsil almanın üstünlükləri və tələbələrin əldə etdikləri nailiyətlər haqqında məruzə ilə çıxış edib. Sonra tələbələrin sualları cavablandırılıb.

Görüşdə Təhsil Nazirliyi SABAH qruplarında  müəllimlərlə iş üzrə rəhbər İlhamə Rəhimova, Tələbələrlə iş üzrə rəhbər Mehriban Nəzərova, Tədris işləri üzrə rəhbər Eldar Qocayev və BDU-nun SABAH mərkəzinin rəhbəri İradə Süleymanova da  iştirak edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 may 2016-ci il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb