BDU-da SABAH qruplarının müəllimləri üçün treninq keçirilib

16/03/2015

Bakı Dövlət Universitetində Respublika ali məktəblərinin SABAH qruplarının müəllimləri üçün treninq keçirilib. Tədbiri BDU üzrə SABAH mərkəzininrəhbəri, dosent İradə Süleymanova açıb və sözü “GDG professional” şirkətinin direktoru Gülzar Quliyevaya verib. «İdarəetmə»mövzusunda çıxış edən Gülzar Quliyeva təqdimatında müasir tələbənin müəllimlərdən gözləntiləri,sovet dövrü və müasir müəllimlər arasında fərqli cəhətlər, çətin tələbələrin idarəolunması, stereotiplər, kompleksləri yaradan səbəblər və onların aradan qaldırılması yolları, müasirmüəllim-tələbə münasibətlərində çalışmayan cəhətlər barədə danışıb.

Taqdimat maraqlı diskussiyalarla başa çatıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 mart 2015-ci il.

20 Yanvar - Milli iradəmizin zəfər çaldığı gün

20 Yanvar  -  Milli iradəmizin zəfər çaldığı gün
20/01/2021

BDU-nun müəllimləri imtahan sessiyasında onlayn təhsildə qazanılmış təcrübənin əhəmiyyətindən danışır