BDU-da “Tarix və onun problemləri” jurnalının təqdimat mərasimi keçirilib

08/05/2013

BDU-da  ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyinə  həsr olunmuş “Tarix və onun problemləri” jurnalının təqdimat mərasimi keçirilib. Giriş sözü ilə Sosial məsələlər, tələbələrlə iş və ictimaiyyətlə əlaqələr üzrə prorektor tarix elmlıri doktoru, professor Sani  Hacıyev çıxış edib.

Tarix Fakültəsinin dekanı dosent Azad Rzayev “Гейдар Алиев и задачи исторической науки Азербайджана” məruzəsi ilə çıxış edib.

Daha sonra “Гейдар Алиев в 1982-1987 гг. Штрихи к портрету” məruzəsi ilə Şimali Qafqaz Federal Universitetinin dosenti Aleksey Krygov, Türk xalqları tarixi kafedrasının professoru Qabil Əliyev çıxış ediblər.

“Lider missiyası” ” məruzəsi ilə tədbirdə “Qafqaz xalqları tarixi” kafedrasının müdiri tarix elmlıri doktoru, professor İradə Hüseynova çıxış edib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 08 may 2013-cü il.

BDU-nun Jurnalistika fakültəsində Rafiq Həşimov ilə görüş keçirilib

09/04/2021

BDU-nun Fizika fakültəsində növbəti elmi seminar

09/04/2021