Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da Təhsil Nazirliyinin SABAH proqramı çərçivəsində açıq dərs keçirilib

13/03/2017

Bakı Dövlət Universitetində Təhsil Nazirliyinin SABAH proqramı çərçivəsində  İnformasiya Texnologiyaları sahəsində ixtisas seçimi və beynəlxalq sertifikatlar mövzusunda açıq dərs keçirilib. Açıq dərsdə professional İT şirkətinin təsisçisi və təlimçisi Ruslan Şərifov məruzə edib.

Seminarda Bakı Dövlət Universiteti ilə yanaşı digər universitetlərin SABAH qruplarının tələbələri də iştirak ediblər. Seminar zamanı aparıcı vendorların sertifikatları ilə yanaşı şirkətlərdə tələb olunan ixtisaslar müzakirə olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 13 mart 2017-ci il

BDU-nun professoru Tehranda konfransda çıxış edib

13/07/2018

Növbəti tyutor kursu başa çatıb