BDU-da türk tələbələrin məzun günü qeyd edilib

11/06/2013

Bugün Bakı Dövlət Universitetində təhsil alan türk tələbələrin  məzun günü keçirilib.

Tədbiri açan prorektor, professor  İradə Əliyevanın məzunlara uğurlar arzulayıb və gələcək işlərində daha böyük nailiyyətlər əldə etməyi diləyib. Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, Azərbaycan Universitetlər Birliyi Başkanı Hakan Dinçi, T. C. Eğitim Müşaviri Durmuş Görkmen də çıxış ediblər.

Tədbirin aparıcıları Jurnalistika fakültəsinin məzunu Kübra Reisoğlu, Beynəlxalq əlaqələr  və iqtisadiyyat fakültəsinin məzunu Gizem Sayqı olublar.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 11 iyun 2013-cü il.

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin  sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib
14/04/2021

BDU-da "Şəhidlər-mənəviyyata açılan pəncərə" adlı tədbir