BDU-da türk tələbələrin məzun günü qeyd edilib

11/06/2013

Bugün Bakı Dövlət Universitetində təhsil alan türk tələbələrin  məzun günü keçirilib.

Tədbiri açan prorektor, professor  İradə Əliyevanın məzunlara uğurlar arzulayıb və gələcək işlərində daha böyük nailiyyətlər əldə etməyi diləyib. Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, Azərbaycan Universitetlər Birliyi Başkanı Hakan Dinçi, T. C. Eğitim Müşaviri Durmuş Görkmen də çıxış ediblər.

Tədbirin aparıcıları Jurnalistika fakültəsinin məzunu Kübra Reisoğlu, Beynəlxalq əlaqələr  və iqtisadiyyat fakültəsinin məzunu Gizem Sayqı olublar.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 11 iyun 2013-cü il.

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva Zəngilan, Cəbrayıl, Qubadlı rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Qubadlı şəhərinin azad edilməsi münasibətlə xalqımızı təbrik edib

26/10/2020

BDU alimlərinin məqaləsi dünyanın nüfuzlu jurnalında dərc olunub

Prezident İlham Əliyev xalqa müraciət edib