BDU-da virtual kitabxana fəaliyyətə başlayacaq

26/01/2016

Bakı Dövlət Universitetinin tarix fakültəsində universitetdaxili “50+50” qrant layihəsi çərçivəsində hazırlanaraq istifadəyə verilmiş virtual kitabxana fevralda fəaliyyətə başlayacaq. Fakültənin türk xalqları tarixi kafedrasının tədris kabineti nəzdindəki kitabxanada hazırda Azərbaycan, türk, rus və ingilis dillərində “Türk xalqları tarixi” və digər fənlər üzrə 100-dək kitab, jurnal, məqalə toplusu, konfrans materialları toplanıb. Bu ədəbiyyatlardan müəllim və tələbələr istifadə edə biləcəklər.

Kitabxanadakı ədəbiyyat və materialları əldə etmək üçün türk xalqları tarixi kafedrasının elektron ünvanına (txt_kaf@bsu.edu.az) müraciət etmək olar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 yanvar 2016-cı il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb