BDU-da “Wiley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları”na həsr olunmuş seminar keçiriləcək

14/10/2016

Oktyabrın 18-də saat 11.00-da Bakı Dövlət Universitetinin yeni tədris binasındakı dəyirmi akt zalında “Wiley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları”na həsr olunmuş seminar keçiriləcək. Seminarda “Wiley”in region üzrə satış meneceri Conathan Vinne, Türkiyə, Azərbaycan, Özbəkistan üzrə satış meneceri Duygu Pacalinın məruzələri dinləniləcək. Görüşdə “Azərbaycan elmi dünya çapında”, “Azərbaycan elminə “Wiley” tərəfindən baxış”, “Wiley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları” kimi mövzular müzakirə ediləcək. Görüşün sonunda iştirakçıların sualları cavablandırılacaq.

BDU-nun gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar

Bakı Dövlət Universitetinin gənc tədqiqatçıları Üçüncü Respublika İnnovasiya Müsabiqəsinin qalibi olublar
03/04/2020

“Regional İnkişaf” İctimai Birliyi və Bakı Dövlət Universiteti birgə sosial aksiya keçirdi

01/04/2020

Nailə Mirməmmədli “Evdə qal”mağa səslədi - VİDEO

BDU-nun Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzinin direktoru Nailə Mirməmmədli “Evdə qal” adlı mahnı bəstələyib.
01/04/2020