Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da “Wiley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları”na həsr olunmuş seminar keçiriləcək

14/10/2016

Oktyabrın 18-də saat 11.00-da Bakı Dövlət Universitetinin yeni tədris binasındakı dəyirmi akt zalında “Wiley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları”na həsr olunmuş seminar keçiriləcək. Seminarda “Wiley”in region üzrə satış meneceri Conathan Vinne, Türkiyə, Azərbaycan, Özbəkistan üzrə satış meneceri Duygu Pacalinın məruzələri dinləniləcək. Görüşdə “Azərbaycan elmi dünya çapında”, “Azərbaycan elminə “Wiley” tərəfindən baxış”, “Wiley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları” kimi mövzular müzakirə ediləcək. Görüşün sonunda iştirakçıların sualları cavablandırılacaq.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb