Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da “Wiley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları”na həsr olunmuş seminar keçiriləcək

14/10/2016

Oktyabrın 18-də saat 11.00-da Bakı Dövlət Universitetinin yeni tədris binasındakı dəyirmi akt zalında “Wiley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları”na həsr olunmuş seminar keçiriləcək. Seminarda “Wiley”in region üzrə satış meneceri Conathan Vinne, Türkiyə, Azərbaycan, Özbəkistan üzrə satış meneceri Duygu Pacalinın məruzələri dinləniləcək. Görüşdə “Azərbaycan elmi dünya çapında”, “Azərbaycan elminə “Wiley” tərəfindən baxış”, “Wiley onlayn kitabxana platformasından istifadə qaydaları” kimi mövzular müzakirə ediləcək. Görüşün sonunda iştirakçıların sualları cavablandırılacaq.

BDU-da akademik Rəfiqə Əliyevanın 85 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib

20/09/2017

BDU-da müasir texniki avadanlıqlarla təmin edilmiş auditoriyaların açılışı olub

BDU-da müasir texniki avadanlıqlarla təmin edilmiş auditoriyaların  açılışı olub