BDU-da Yaponiya Təhsil Sərgisi keçirilib

07/03/2019

Bakı Dövlət Universitetinində (BDU) Yaponiya Təhsil Sərgisi keçirilib. BDU-nun Uzaq Şərq dilləri və ədəbiyyatı kafedrasının  təşkilatçılığı ilə keçən tədbirdə Yaponiyanın bir neçə ali təhsil müəssisəsi – Hokkaido, Kanazava, Tokai və digər universitetləri təqdimatla çıxış ediblər. BDU-nun Uzaq Şərq dilləri və ədəbiyyatı kafedrasının müdiri, professor Oqtay Cəlilbəyli tədbir iştirakçılarına BDU-nun rektoru vəzifəsini icra edən, təhsil nazirinin müavini Firudin Qurbanovun salamlarını çatdırıb, onlara uğurlar diləyib.

Qonaqlar tədbirdə iştirak edən BDU-nun ingilisdilli qrup tələbələrinə təmsil etdikləri universitetləri barədə geniş məlumat veriblər, onların çoxsaylı suallarını cavablandırıblar.

Qeyd edək ki, Yaponiya universitetlərinin təmsilçiləri Bakıda daha bir neçə təqdimatla çıxış edəcəklər. Onu da qeyd edək ki, Yaponiya universitetlərinin təmsilçiləri arasında BDU-nun 2005-ci il məzunu, professor Aida Məmmmədova da var idi. Həmyerlimiz Kanazava Universitetini təmsil edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 mart 2019-cu il.

BDU-da "Yaşıl dünya naminə həmrəylik ili" çərçivəsində təmizlik aksiyası

18/04/2024

BDU-da Ümumdünya Kitab və Müəlliflik Hüququ Gününə həsr olunmuş Kitab Sərgisi keçiriləcək

18/04/2024