BDU-da Zəfər Gününə həsr olunmuş fləşmob keçirilib

02/11/2021

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) BDU Tələbə Gənclər Təşkilatı və YAP Yasamal Rayon Təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə  8 Noyabr - Zəfər Gününə həsr olunmuş fləşmob keçirilib. Fləşmob iştirakçıları Universitetin həyətyanı ərazisində Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin I kurs tələbəsi Aysun Heydərovanın  yerdə cızdığı Azərbaycan xəritəsi formasında düzülərək “Qarabağ Azərbaycandır!” şüarını səsləndiriblər.

Fləşmobda həmçinin Müzəffər Ali Baş Komandan, Prezident cənab İlham Əliyevin Şuşanın azad olunması ilə bağlı xalqa müaricəti nümayiş etdirilib, tələbələrin “Zəfər Günü”nə həsr olunan şeirləri səsləndirilib.

BDU-nun magistr məzunları öz təəssüatlarını bölüşür: “Təhsil aldığımız müddətdə təhsilin əhəmiyyətini daha yaxşı dərk etdik”

2022/2023-cü tədris ili üçün BDU-ya əcnəbi vətəndaşların qəbulu davam edir

10/08/2022

Bakı Dövlət Universitetinin magistraturasının boş qalan yerlərinə qəbul aparılır