Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da“Gələcəyin Karyerası, Dəyişən Peşələr” adlı seminar keçirilib

26/12/2018

Bakı Dövlət Universitetində AMEA-nın Yüksək Texnologiyalar Parkı Məhdud Məsuliyyətli Cəmiyyətinin təçkilatçılığı ilə Saymore Təlim və İnkişaf şirkəti nümayəndələri tərəfindən “Gələcəyin Karyerası, Dəyişən Peşələr” adlı seminar keçirilib.

Karyera, Praktika və Məzunlarla Əlaqə Mərkəzinin müdiri, dosent Adil Xasayev qonaqları salamlayıb və tədbir barədə məlumat verib.

Sonra Yüksək Texnologiyalar Parkı İnkubasiya mərkəzinin rəhbəri Vüsal Süleymanlı müasir dövrün karyera imkanları , gələcəyin dəyişən peşələri, start up layihəsi,o cümlədən təşəbbüskarlığın insan həyatında rolu barədə danışıb.

Qeyd edək ki, görüşdə bakalavriatura səviyyəsi üzrə təhsil alan buraxılış kurs tələbələri və magistrantlar iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 dekabr 2018-ci il.

Çexiyanın Karlova Universitetinin əməkdaşları BDU-da tədqiqat aparırlar

Bakı Dövlət Universiteti ilə Çexiyanın Karlova Universiteti arasında səmərəli əməkdaşlıq əlaqələri davam edir
21/03/2019

Azərbaycan Respublikası prezidenti İlham Əliyevin Novruz bayramı münasibətilə Azərbaycan xalqına təbriki