BDU-da“Gələcəyin Karyerası, Dəyişən Peşələr” adlı seminar keçirilib

26/12/2018

Bakı Dövlət Universitetində AMEA-nın Yüksək Texnologiyalar Parkı Məhdud Məsuliyyətli Cəmiyyətinin təçkilatçılığı ilə Saymore Təlim və İnkişaf şirkəti nümayəndələri tərəfindən “Gələcəyin Karyerası, Dəyişən Peşələr” adlı seminar keçirilib.

Karyera, Praktika və Məzunlarla Əlaqə Mərkəzinin müdiri, dosent Adil Xasayev qonaqları salamlayıb və tədbir barədə məlumat verib.

Sonra Yüksək Texnologiyalar Parkı İnkubasiya mərkəzinin rəhbəri Vüsal Süleymanlı müasir dövrün karyera imkanları , gələcəyin dəyişən peşələri, start up layihəsi,o cümlədən təşəbbüskarlığın insan həyatında rolu barədə danışıb.

Qeyd edək ki, görüşdə bakalavriatura səviyyəsi üzrə təhsil alan buraxılış kurs tələbələri və magistrantlar iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 dekabr 2018-ci il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb