Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da“Gələcəyin Karyerası, Dəyişən Peşələr” adlı seminar keçirilib

26/12/2018

Bakı Dövlət Universitetində AMEA-nın Yüksək Texnologiyalar Parkı Məhdud Məsuliyyətli Cəmiyyətinin təçkilatçılığı ilə Saymore Təlim və İnkişaf şirkəti nümayəndələri tərəfindən “Gələcəyin Karyerası, Dəyişən Peşələr” adlı seminar keçirilib.

Karyera, Praktika və Məzunlarla Əlaqə Mərkəzinin müdiri, dosent Adil Xasayev qonaqları salamlayıb və tədbir barədə məlumat verib.

Sonra Yüksək Texnologiyalar Parkı İnkubasiya mərkəzinin rəhbəri Vüsal Süleymanlı müasir dövrün karyera imkanları , gələcəyin dəyişən peşələri, start up layihəsi,o cümlədən təşəbbüskarlığın insan həyatında rolu barədə danışıb.

Qeyd edək ki, görüşdə bakalavriatura səviyyəsi üzrə təhsil alan buraxılış kurs tələbələri və magistrantlar iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 dekabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetində imtahanlar ictimai nəzarət altında keçirilir

Bakı Dövlət Universiteti rektorluğu yanında İctimai Nəzarət və Məsləhət Şurasının üzvləri, millət vəkilləri, təhsil ekspertləri, qeyri-hökumət təşkilatları, Kütləvi İnformasiya Vasitələri nümayəndələri, valideynlər və ictimaiyyət nümayəndələrinin iştirakı ilə 2018/2019-ci tədris ilinin payız semestrinin imtahan sessiyasında imtahanlara baxış keçirilib
16/01/2019

Professor Məhəmmədəli Ramazanov "Azərbaycan Respublikası Qabaqcıl Təhsil İşçisi" döş nişanı ilə təltif edilib