BDU-nun 3 məzunu HTP çərçivəsində Çində təhsil alacaq

08/08/2024

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) 3 məzunu 2024-2025-ci tədris ili üçün  Hökumətlərarası Təqaüd Proqramı (HTP)  çərçivəsində Çin Xalq Respublikasında təhsil alacaq.

Qeyd edək ki, Çin tərəfindən verilən yekun qərar nəticəsində 28 nəfər Azərbaycan Respublikası vətəndaşı 2024-2025-ci tədris ili üzrə ölkənin nüfuzlu universitetlərində təhsil almaq imkanı qazanıb. BDU məzunları Səbinə Cəfərova və  Elnur Novruzov Çinin Xian Jiatong Universitetində  jurnalistika və kommunikasiya ixtisası üzrə magistratura pilləsində təhsillərini davam etdirəcəklər. Nərmin Cəfərli isə Çin Xarici Əlaqələr Universitetində beynəlxalq münasibətlər ixtisası üzrə magistr təhsili alacaq.

BDU məzunlarını təbrik edir və gələcək təhsil həyatlarında uğurlar arzulayırıq!

BDU-nun Tələbə Elmi-Texniki Yaradıcılıq Mərkəzi “Data Science” təliminə qeydiyyat elan edir

23/10/2024

BDU-da HUJİ ilə beynəlxalq ikili diplom proqramı çərçivəsində “Sinergetik proqram” təqdim olunub

23/10/2024