BDU-nun 95 illik yubileyinə həsr olunmuş VIII respublika elmi-praktik konfransı başlayıb

25/12/2014

Bakı Dövlət Universitetinin Fizika Problemləri İnstitutunda BDU-nun 95 illik yubileyinə həsr olunmuş VIII respublika elmi-praktik konfransı dekabrın 24-də öz işinə başlayıb. “Opto-, nanoelektronika, kondensə olunmuş mühit və yüksək enerjilər fizikası” mövzusunda Fizikanıın Müasir Problemləri VIII respublika elmi-praktik konfransı giriş sözü ilə Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov açıb. BDU-nun Elm və İnnovasiya işləri üzrə prorektoru, AMEA-nın müxbir üzvü, professor Aydın Kazımzadə iştirakçılara konfrans haqqında məlumat verib. Daha sonra konfrans öz işini davam etdirib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 dekabr 2014-cü il.

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva Zəngilan, Cəbrayıl, Qubadlı rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Qubadlı şəhərinin azad edilməsi münasibətlə xalqımızı təbrik edib

26/10/2020

BDU alimlərinin məqaləsi dünyanın nüfuzlu jurnalında dərc olunub

Prezident İlham Əliyev xalqa müraciət edib