BDU-nun Abay Mərkəzində “Ölkə tarixində şəxsiyyətlərin rolu” adlı tədbir keçirilib

25/05/2016

Bakı Dövlət Universitetində fəaliyyət göstərən Abay Kunanbayev adına Qazax dili, tarixi və mədəniyyəti mərkəzində “Ölkə tarixində şəxsiyyətlərin rolu” adlı tədbir keçirilib. Tədbirdə Azərbaycan-Qazaxıstan arasında dostluq və əməkdaşlıq münasibətlərindən bəhs edilib. Qeyd edilib ki, qardaşlıq, qarşılıqlı yardım və strateji maraqlar üzərində qurulan əlaqələrin daha da inkişafında Azərbaycan və qazax xalqlarının milli liderləri - Heydər Əliyev və Nursultan Nazarbayevin müstəsna və əvəzolunmaz xidmətləri var. İştirakçılar tərəfindən maraqla qarşılanan tədbir milli liderlərə həsr olunmuş filmin nümayişi ilə başa çatıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 may 2016-cı il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nin Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

23/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb