BDU-nun aliminin məqaləsi yüksək impakt faktorlu beynəlxalq jurnalda dərc edilib

17/09/2021

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində Tətbiqi Riyaziyyat İnstitutunun elmi işlər üzrə direktor müavini, AMEA-nın müxbir üzvü, professor Vaqif Quliyevin  "Ümumiləşdirilmiş Morrey fəzalarında qeyri-hamar oblastlarda kiçik BMO əmsallı qeyri-xətti eliptik tənliklər" (Nonlinear elliptic equations with small BMO coefficients in nonsmooth domains in generalized morrey spaces) adlı məqaləsi “Web of Science” bazasında Q1 kvartil kateqoriyalı (İF-2019: 1.219) jurnallar siyahısında yer alan “Journal of Mathematical Inequalities” jurnalında (15 (2), 2021) dərc edilib (http://files.ele-math.com/articles/jmi-15-37.pdf; dx.doi.org/10.7153/jmi-2021-15-37).

Məqalədə qeyri-hamar oblastlarda kiçik BMO əmsallı qeyri-xətti elliptik tənliklərin ümumiləşmiş Sobolev-Morri fəzalarında həlləri üçün qiymətləndirmələr alınıb. Ümumiləşmiş Morri fəzalarında zəif mənada həllərin requlyarlığı araşdırılıb.

25/04/2024

BDU və Çinin Hefei Texnologiya Universiteti arasında əməkdaşlığın gücləndirilməsi müzakirə edilib