Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun Biologiya fakültəsində 20 Yanvar şəhidləri anılıb

19/01/2018

BDU-nun Biologiya fakültəsində 20 Yanvar və Vətənimizin müstəqilliyi, ərazi bütövlüyü uğrunda canlarını qurban vermiş şəhidlərin əziz xatirəsinə həsr olunmuş ehsan süfrəsi təşkil olunub. Bu ənənə 1991-ci ildən fakültənin “Mikrodiologiya” kafedrasının dosenti Mələk Qasımzadə tərəfindən qoyulub və 2011-ci ilə qədər onun təşkilatçılığı ilə həyata keçirilib. Mələk xanımdan sonra bu ənənə “Onurğalılar zoologiyası” kafedrasının dosenti, şair-publisist Anar Məmmədov tərəfindən kafedrada davam etdirilir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 yanvar 2018-ci il.

BDU-da “Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti - 100: Müsəlman Şərqində ilk parlamentli respublika” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfrans keçirilir

“Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti - 100: Müsəlman Şərqində ilk parlamentli respublika” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfrans öz işinə başlayıb
21/05/2018

Böyük tarixi hadisə ərəfəsində