Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun Biologiya fakültəsində 20 Yanvar şəhidləri anılıb

19/01/2018

BDU-nun Biologiya fakültəsində 20 Yanvar və Vətənimizin müstəqilliyi, ərazi bütövlüyü uğrunda canlarını qurban vermiş şəhidlərin əziz xatirəsinə həsr olunmuş ehsan süfrəsi təşkil olunub. Bu ənənə 1991-ci ildən fakültənin “Mikrodiologiya” kafedrasının dosenti Mələk Qasımzadə tərəfindən qoyulub və 2011-ci ilə qədər onun təşkilatçılığı ilə həyata keçirilib. Mələk xanımdan sonra bu ənənə “Onurğalılar zoologiyası” kafedrasının dosenti, şair-publisist Anar Məmmədov tərəfindən kafedrada davam etdirilir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 yanvar 2018-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

19/10/2018

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

BDU-da "Beynəlxalq elmi jurnallarda nəşrlərə dair əsas tələblər" adlı təlim keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi-Tədqiqat Hissəsinin təşkilatçılığı ilə  “BDU-Clarivate Analytic Şirkəti” əməkdaşlığı çərçivəsində növbəti təlim təşkil olunub.
18/10/2018