BDU-nun Biologiya Fakültəsinin 80 illiyinə həsr olunmuş konfrans keçirilib

25/12/2014

Bakı Dövlət Universitetinin Biologiya fakültəsinin 80 illik yubileyinə həsr olunmuş “Eksperimental biologiyanın inkişaf perspektivləri” mövzusunda respublika elmi-praktik konfransı keçirilib. Konfransı giriş sözü ilə açan Tədrisin Teşkili və Təlim Texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva açıb. Biologiya fakültəsinin universitetin qocaman fakültələrindən olduğunu deyən prorektor hazırda fakültənin inkişafından, keçdiyi inkişaf yolundan, qazandığı nailiyyətlərdən və apardığı elmi araşdırmalardan danışıb.

Sonra Biologiya fakültəsinin dekanı professor Akif Quliyev “Eksperimental biologiyanın inkişaf perspektivləri” mövzusunda məruzə ilə çıxıb edib. Məruzə konfrans iştirakçıları tərəfindən maraqla qarşılanıb.

Daha sonra konfrans öz işini bölmələr üzrə davam etdirib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 dekabr 2014-cü il.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü