BDU-nun “Brend tələbə”ləri - SİYAHI

13/05/2024

AzEdu.az təhsil portalı tələbələr arasında sağlam rəqabətlilik mühiti yaratmaq, aktiv gəncləri daha geniş müstəvidə tanıtmaq və onların bacarıqlarını digər tələbələrə, eləcə də tələbə olmaq istəyənlərə çatdırmaq məqsədilə 2022-2023-cü tədris ili üzrə “Brend tələbə”lərin siyahısını təqdim edib.

“Brend tələbə”lər ekspert komissiyasının hazırladığı meyarlar əsasında universitetlərlə birgə seçilib.

Şərtlərə əsasən, hər universitetdə professor-müəllim heyətinin, tələbə kəsiminin xüsusi simpatiyasını qazanan və meyarlara cavab verən 10 tələbə “Brend tələbə” hesab edilib.

Bakı Dövlət Universiteti (BDU) üzrə aşağıdakı tələbələr “Brend tələbə” hesab ediliblər:

1. Ələkbər Bafadarov - Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) sədr müavini (Filologiya fakültəsi, III kurs)
  2. Fatimə Atakişiyeva – TGT-nin sədr müavini (Biologiya fakültəsi, III kurs)
  3. İsmayıl Zeynalov – “BDU könüllüləri” təşkilatının sədr müavini (Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi,  IV kurs)
  4. Zöhrab Cavadzadə - “BDU könüllüləri” təşkilatının sədr müavini (Tarix fakültəsi, IV kurs)
  5. Eltac Allahyarlı - Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (THİK) Hüquq fakültəsi üzrə sədri (IV kurs)
  6. Rəvan Əbilov – THİK-in Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsi üzrə sədri (IV kurs)
  7. Zəhraxanım Rəhimova - Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) sədri (Filologiya fakültəsi, III kurs)
  8. Qönçə Ağazadə -Tələbə Elmi Cəmiyyəti (Biologiya fakültəsi, IV kurs)
  9. Aysu Əmrahova - şəhid Saməddin Əmrahovun övladı (Şərqşünaslıq fakültəsi, III kurs)
  10. Sərxan Abbaszadə - Tələbə Elmi-Texniki Yaradıcılıq Mərkəzi (SABAH qrupları, I kurs, magistr)

BDU mədəniyyət hüququ üzrə kadr hazırlığına başlayacaq