BDU-nun əcnəbi tələbəsi İslam Əməkdaşlıq Təşkilatı Gənclər Forumunda təcrübə keçir

15/11/2021

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin 3-cü kurs tələbəsi Musa K.Ceesay İslam Əməkdaşlıq Təşkilatı Gənclər Forumu Avrasiya Regional Mərkəzində  (İƏGF-ARM) təcrübəyə başlayıb.

Qeyd edək ki, DƏİKGF regionda mühüm funksiyalar yerinə yetirir. Təşkilat İKT-yə üzv olan dövlətlərin gəncləri və onların dünyadakı həmkarları arasında dostluq əlaqələrini, habelə İKT-nin müvafiq qətnamələrində təsbit edildiyi kimi, sivilizasiyalar və mədəniyyətlər arasında sülh, dialoq, qarşılıqlı anlaşma və dözümlülüyün təşviqini təmin edən bir qurumdur.

BDU-nun müəllimi Rumıniyanın Alexandru İoan Cuza İasi Universitetində mühazirə deyib

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

29/03/2024

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər