BDU-nun Coğrafiya fakültəsində intellektual yarışma keçirilib

19/11/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya fakültəsində Tələbə Gənclər Təşkilatı “Ölkələr” adlı intellektual yarışma keçirib. Əvvəlcə BDU Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri İsmayıl Kərimov  universitetdə  tələbələr tərəfindən mütəmadi olaraq intellektual oyunların təşkil edilməsindən bəhs edib.

Daha sonra Coğrafiya fakültəsinin TGT sədri Şəfiqə Hacıyeva  oyunun qaydaları barədə ətraflı məlumat verib.

Ümumilikdə 25 komandanın iştirak etdiyi yarışda “Olimpus” komandası  gərgin mübarizə nəticəsində qalib gəlib. Qalib komandaya mükafat təqdim edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 noyabr 2018-ci il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

23/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb