BDU-nun dosenti beynəlxalq konfransın elm komitəsinin üzvü seçilib

06/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin  Ekoloji kimya kafedrasının dosenti Elmina Qədirova 16-18 aprel 2019-cu il tarixlərində Türkiyənin Trabzon şəhərində keçiriləcək “ICAFOP 2019”  beynəlxalq konfransın elm komitəsinə üzv seçilib. 32 ölkədən elm adamlarının qatılacağı konfransda  E.Qədirova və BDU-nun bir sıra müəllim heyəti Azərbaycanı, eləcə də  universitetimizi  təmsil edəcəklər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 fevral 2018-ci il.

Cocuq Mərcanlı kənd məktəbinin ilk buraxılış məzunu Türkanə Mehdiyeva: “BDU-ya qəbul olmayanda elə bilirsən imtahandan kəsilmisən”

23/08/2019

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019