BDU-nun dosenti beynəlxalq konfransın elm komitəsinin üzvü seçilib

06/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin  Ekoloji kimya kafedrasının dosenti Elmina Qədirova 16-18 aprel 2019-cu il tarixlərində Türkiyənin Trabzon şəhərində keçiriləcək “ICAFOP 2019”  beynəlxalq konfransın elm komitəsinə üzv seçilib. 32 ölkədən elm adamlarının qatılacağı konfransda  E.Qədirova və BDU-nun bir sıra müəllim heyəti Azərbaycanı, eləcə də  universitetimizi  təmsil edəcəklər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 fevral 2018-ci il.

BDU-da Respublika elmi konfransı: “Qlobal iqlim dəyişikliyi və Azərbaycanın müasir ekosistemi”

17/05/2024

BDU-nun Şərqşünaslıq fakültəsinin təşkilatçılığı ilə “Ədibin evi”ndə “Füzuli və Mir Cəlalın yaradıcılığı” adlı tədbir keçirilib

17/05/2024