Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun dosenti fəlsəfə tarixi ilə bağlı məruzə edib

09/04/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Fəlsəfə tarixi və mədəniyyətşünaslıq kafedrasının dosenti Qəmər Mürşüdlü Ankarada keçirilən konqresə qatılıb.

"6-cı Beynəlxalq Çindən Adriatikə Sosial Elmlər Konqresi"ndə “XX əsrdə Azərbaycan fəlsəfəsi tarixi araşdırma predmeti kimi” mövzusunda məruzə ilə çıxış edən dosent Qəmər Mürşüdlünün məruzəsi maraqla qarşılanıb. Mövzu ətrafında verilən sualları cavablandıran BDU-nun dosentinə sonda "İştirakçı sertifikatı" təqdim edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 9 aprel 2018-ci il.

Çexiyanın Karlova Universitetinin əməkdaşları BDU-da tədqiqat aparırlar

Bakı Dövlət Universiteti ilə Çexiyanın Karlova Universiteti arasında səmərəli əməkdaşlıq əlaqələri davam edir
21/03/2019

Azərbaycan Respublikası prezidenti İlham Əliyevin Novruz bayramı münasibətilə Azərbaycan xalqına təbriki