Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun dosenti fəlsəfə tarixi ilə bağlı məruzə edib

09/04/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Fəlsəfə tarixi və mədəniyyətşünaslıq kafedrasının dosenti Qəmər Mürşüdlü Ankarada keçirilən konqresə qatılıb.

"6-cı Beynəlxalq Çindən Adriatikə Sosial Elmlər Konqresi"ndə “XX əsrdə Azərbaycan fəlsəfəsi tarixi araşdırma predmeti kimi” mövzusunda məruzə ilə çıxış edən dosent Qəmər Mürşüdlünün məruzəsi maraqla qarşılanıb. Mövzu ətrafında verilən sualları cavablandıran BDU-nun dosentinə sonda "İştirakçı sertifikatı" təqdim edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 9 aprel 2018-ci il.

Təhsil Nazirliyinin İnsan Resursları Mərkəzi müəllimlərin işə qəbulu ilə bağlı seminar keçirib

14/12/2018

BDU Tədris Metodiki Şurası beş illik hesabat təqdim edib