Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun dosenti fəlsəfə tarixi ilə bağlı məruzə edib

09/04/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Fəlsəfə tarixi və mədəniyyətşünaslıq kafedrasının dosenti Qəmər Mürşüdlü Ankarada keçirilən konqresə qatılıb.

"6-cı Beynəlxalq Çindən Adriatikə Sosial Elmlər Konqresi"ndə “XX əsrdə Azərbaycan fəlsəfəsi tarixi araşdırma predmeti kimi” mövzusunda məruzə ilə çıxış edən dosent Qəmər Mürşüdlünün məruzəsi maraqla qarşılanıb. Mövzu ətrafında verilən sualları cavablandıran BDU-nun dosentinə sonda "İştirakçı sertifikatı" təqdim edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 9 aprel 2018-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb