BDU-nun dosenti Londonda konfransda çıxış edib

28/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Mexanika-riyaziyyat fakültəsinin Hesablama riyaziyyatı kafedrasının dosenti Mehriban İmanova London şəhərində təşkil olunan beynəlxalq konfransda çıxış edib. M.İmanovanın çıxışı xarici alimlər tərəfindən yüksək dəyərləndirilib, təklif etdiyi üsulların geniş tətbiq sahəsi nəzərə alınaraq məqalə və monoqrafiyaların yazılması istiqamətində əməkdaşlıq, növbəti konfranslarda Təşkilat Komitəsində iştirak təklif edilib.

Qeyd edək ki, dosent həmçinin dünyanın lider universiteti olan Oksford Universitetinin təşkil etdiyi konfransa da dəvət alıb. Onun çıxışının qısa xülasəsi həmin konfransın rəsmi saytında yerləşdirilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 28 fevral 2019-cu il.

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Biz də müsəlləh əsgərik!

BDU-nun 7 məzunu ikili diplom üzrə magistr adını qazanıb