BDU-nun dosenti simpoziuma qatılıb

08/12/2016

Türkiyənin Üsküdar Universitetində "Suriyalı mühacir uşaqlarla əl-ələ" layihəsi çərçivəsində "Beynəlxalq Miqrasiya və Uşaq Simpoziumu" təşkil edilib.

Üsküdar Universitetinun rektoru, professor Nevzat Tarhan, London Regents Universitetinin professoru İbrahim Sirkeci çıxış edərək Suriyada yaşanan problemlərdən, immiqrant məsələlərindən bəhs ediblər.

Simpoziumda BDU-nun dosenti Kəmalə Qəhrəmanova suriyalı mühacir uşaqlar və azərbaycanlı məcburi köçkün uşaqlar nümunəsində uşaqların sosial uyğunlaşma prosesi ilə bağlı məruzə edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 dekabr 2016-cı il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb