BDU-nun dosenti simpoziuma qatılıb

08/12/2016

Türkiyənin Üsküdar Universitetində "Suriyalı mühacir uşaqlarla əl-ələ" layihəsi çərçivəsində "Beynəlxalq Miqrasiya və Uşaq Simpoziumu" təşkil edilib.

Üsküdar Universitetinun rektoru, professor Nevzat Tarhan, London Regents Universitetinin professoru İbrahim Sirkeci çıxış edərək Suriyada yaşanan problemlərdən, immiqrant məsələlərindən bəhs ediblər.

Simpoziumda BDU-nun dosenti Kəmalə Qəhrəmanova suriyalı mühacir uşaqlar və azərbaycanlı məcburi köçkün uşaqlar nümunəsində uşaqların sosial uyğunlaşma prosesi ilə bağlı məruzə edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 dekabr 2016-cı il.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü