BDU-nun dosenti vəfat edib

27/06/2021

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Jurnalistika fakültəsinin Beynəlxalq jurnalistika və informasiya siyasəti kafedrasının dosenti, Tarix elmləri namizədi Mazanlı İlham Abbas oğlu vəfat edib. 65 yaşında dünyasını dəyişən Mazanlı İlham 1973-1978-ci illərdə BDU-nun Jurnalistika fakültəsində təhsil almışdır. 2003-cü ildən Bakı Dövlət Universiteti Beynəlxalq jurnalistika və informasiya siyasəti kafedrasının dosentidir.
1996-2001-cı illərdə Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabineti strukturuda Beynəlxalq Humanitar Yardım üzrə Respublika Komissiyası İşçi qrupu rəhbərinin müavini, Qaçqınlarla və məcburi köçkünlərlə iş şöbəsi müdirinin müavini - Beynəlxalq humantar təşkilatlarla iş bölməsinin müdiri vəzifələrində çalışıb. 2001-2011-cı illərdə Beynəlxalq Miqrasiya Təşkilatının Azərbaycandakı Nümayəndəliyi Miqrasiya İformasiya Mərkəzinin direktoru vəzifəsində işləyib.
“Jurnalistika və müasir dövrün qlobal problemləri”, “Xarici ölkələrin müasir KİV sistemləri”, "Beynəlxalq həyat məsələlərinin KİV-də işıqlandırılması” və s. predmetlərdən mühazirələr oxuyub. Jurnalistikanın aktual problemlərinə aid 300-ədək elmi-nəzəri məqalənin və 5 kitabın müəllifidir.

Allah rəhmət eləsin!

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

24/04/2024

BDU tələbələri üçün təlim: “Ailə milli-mənəvi dəyərlərin əsas daşıyıcısı kimi”