BDU-nun dosentləri İspaniyanin L-Coruna Universitetində

10/08/2016

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq, Biologiya fakültəsinin dosentləri  Elmina Qədirli, Səbinə Ömərova və Yaşar Ömərov Tempus proqramı çərçivəsində İspaniyanin L-Coruna Universitetində olublar.  Ətraf mühitin mühafizəsi ilə bağlı treninqlərə qatılan BDU əməkdaşları, eyni zamanda  universitetin laboratoriyalarında olub, elmi tədqiqat işlərində iştirak ediblər.  Proqramın sonunda BDU dosentləri L-Coruna Universitetinin sertifikatlarına layiq görülüblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 10 avqust 2016-cı il.

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva Zəngilan, Cəbrayıl, Qubadlı rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Qubadlı şəhərinin azad edilməsi münasibətlə xalqımızı təbrik edib

26/10/2020

BDU alimlərinin məqaləsi dünyanın nüfuzlu jurnalında dərc olunub

Prezident İlham Əliyev xalqa müraciət edib