BDU-nun Elmi Kitabxanasında “Şuşa-270” adlı kitab sərgisi

17/01/2022

2022-ci il Azərbaycanda “Şuşa İli” ilə əlaqədar Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Kitabxanasında “Şuşa-270” adlı kitab sərgisi təşkil edilib.

Sərgidə dörd dildə (Azərbaycan, türk, ingilis və rus dillərində) nəşr olunmuş “İlham Əliyev: Əziz Şuşa, biz qayıtmışıq!” kitabı, Şuşanın və Qarabağın tarixinə və mədəniyyətinə həsr olunmuş müxtəlif əsərlər, o cümlədən əslən Şuşadan olan elm, mədəniyyət və incəsənət xadimlərinin kitabları nümayiş etdirilir.

Sərgi ilin sonunadək ziyarətçilərin üzünə açıq olacaq.

BDU-nun Astrofizika kafedrası: “31 may-1 iyun tarixlərində geomaqnit qasırğası gözlənilir”

BDU və Kumamoto Universiteti arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb

30/05/2024

“QS Quacquarelli Symonds” beynəlxalq reytinq agentliyinin BDU əməkdaşları üçün təlimi