BDU-nun Elmi kitabxanasının direktoru fəxri diplom ilə təltif olunub

04/06/2014

Əsrin Ziyalıları Xeyriyyə İctimai Birliyi BDU-nun Elmi kitabxanasının müdiri Sara İbrahimovanı “Əsrin ziyalısı - ən yaxşı kitabxana rəhbəri” fəxri diplomu ilə təltif edib.

Qeyd edək ki, mətbuatla, adıçəkilən xeyriyyə ictimai birliyi ilə sıx təmasda olan Sara İbrahimova haqqında mətbuat səhifələrində yazılar dərc edilib, 53 ildən artıq kitabxanaçılıq fəaliyyətindəki uğurlarına görə bir sıra mükafat və fəxri fərmanlarla təltif olunub.

S. İbrahimova Azərbaycan Respublikasının “Əməkdar mədəniyyət işçisi”, Azərbaycanın “Əməkdar kitabxanaçısı” fəxri adlarına və “Tərəqqi” medalına layiq görülüb.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 04 iyun 2014-cü il.

Ural Federal Universitetinin rektoru BDU-da olub

Bakı Dövlət Universitetində Ural Federal Universitetinin rektoru Viktor Kokşarovla görüş keçirilib
13/09/2019

Bakı Dövlət Universiteti ilə Ural Federal Universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb