BDU-nun Filologiya fakültəsində cari tədris ilinin son Elmi Şurası keçirilib

05/07/2019

BDU-nun Filologiya fakültəsində Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib. Fakültə dekanı Elçin Məmmədov çıxış edərək şura üzvlərini iclasın gündəliyi ilə tanış edib. Daha sonra dekan iclasın gündəliyinə daxil olan məsələlər barəsində - yay imtahan sessiyasının yekunu, Yekun Dövlət Attestasiyasının nəticələri, buraxılış işləri və magistr dissertasiyalarının müdafiəsinin nəticələri haqqında ətraflı məlumat verib, mövcud problemlərdən və onların aradan qaldırılması yollarından danışıb. Həmçinin qeyd olunub ki, bu il yüz yaşı tamam olan fakültənin nüfuzunun daha da gücləndirilməsi istiqamətində mütərəqqi addımlar atılması, dövrün tələbələrinə uyğun olaraq islahatların həyata keçirilməsi nəzərdə tutulub. İclas cari məsələlər ətrafında aparılan müzakirələrlə yekunlaşıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 iyul 2019-cu il.

BDU “QS World University Rankings” siyahısında Azərbaycanı təmsil edən yeganə universitetdir

19/07/2019

BDU Almaniyanın Berlin Humboldt Universiteti ilə əməkdaşlıq əlaqələrini yeni səviyyədə qurur

18/07/2019