BDU-nun Filologiya fakültəsinin tələbəsi “Mən Azərbaycanlıyam” bilik yarışmasının qalibi olub

01/06/2021

Bakı Dövlət Universitetinin Filologiya fakültəsinin Azərbaycan dili və ədəbiyyatı müəllimliyi ixtisası üzrə birinci kurs tələbəsi Telli Fuad qızı İmanlı “Mən Azərbaycanlıyam” bilik yarışmasının 10-cu mövsümünün qalibi olub.

2020-ci ilin mayın 30-da “Ölkəmizi tanıyaq, tanıdaq” şüarı ilə yarışmaya qoşulan Telli İmanlı həmin ilin 30 iyun tarixində baş tutan yarışda həftənin qalibi olub. 19 may 2021-ci il tarixindən mübarizəni davam etdirən tələbəmiz həftənin qalibləri arasında keçirilən ilin final mərhələsinin seçim turuna qatılıb. Finala yüksələn Telli İmanlı bütün rəqiblərindən üstün bilik nümayiş etdirərək yarışmada birinci yerə layiq görülüb.

Tələbəmizi parlaq qələbə qazanması münasibətilə ürəkdən təbrik edir, fəaliyyətində yeni-yeni uğurlar arzulayırıq.

BDU-nun müəllimi Rumıniyanın Alexandru İoan Cuza İasi Universitetində mühazirə deyib

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

29/03/2024

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər