BDU-nun filoloq alimləri İstanbulda Beynəlxalq konqresdə iştirak edib

21/04/2018

Türkiyənin İstanbul şəhərində “Təhsildə və sosial elmlərdə yeni üfüqlər (İCES – 2018)” adlı I Beynəlxalq Konqres keçirilib. Konqresdə Azərbaycan ədəbiyyatı tarixi kafedrasınını dosenti Sevinc Qocayeva və Azərbaycan dilçiliyi kafedrasının dosenti Reyhan Həbibli iştirak ediblər. Beynəlxalq Elmi Araşdırmalar Assosiasiyası (International Scientific Researches Association & Journal) və ASOSEğitim Bilişim Danışmanlık tərəfindən təşkil edilən konqresdə sosial elmlər sahəsindəki problemlər, onların həlli yolları, təhsildə inkişaf perspektivləri müzakirə obyekti olub. Sevinc Qocayeva və Reyhan Həbiblinin məruzələri müxtəlif ölkələrdən gəlmiş təhsil və sosial elmlər üzrə mütəxəssislər, tədqiqatçılar tərəfindən maraqla qarşılanıb. Təmsilçilərimizə uğurlu çıxışlarına görə sertifikat təqdim olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 21 aprel 2018-ci il.

BDU-da Qarabağ ruhu

Qarabağlı fəxrlərimizin ruhu şad olur
23/11/2020

Kimya fakültəsində onlayn görüş keçirilib