Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun Fizika Problemləri İnstitutunun direktor müavini Çində məruzə edib

11/11/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Fizika Problemləri İnstitutunun İnnovativ layihələr və beynəlxalq əlaqələr üzrə direktor müavini, Azərbaycan Milli Nüvə Tədqiqatları Mərkəzinin Nüvə fizikası şöbəsinin müdiri Anar Rüstəmov Çində keçirilmiş nüvə fizikası üzrə beynəlxalq tədbirə təşkilatçılıq edib. Tədbirdə dünyanın müxtəlif ölkələrindən 90 – a yaxın alim və mütəxəssislər iştirak ediblər. Anar Rüstəmov CERN – də yerinə yetirilmiş nüvə toqquşmaları, aldığı son nəticələr haqqında məruzə edib . Qeyd edək ki, A.Rüstəmov hazırda CERN – də fizika qruplarından birinə rəhbərlik edir.

Ətraflı aşağıdakı linkdə:

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 noyabr 2017-ci il.

Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi I kurs tələbələri ilə görüş keçirib

25/09/2018

Azercell SABAH qrupunun tələbələri üçün təqaüd proqramını təqdim edib

Bakı Dövlət Universitetində Azercell-in  təqaüd proqramı  ilə bağlı müxtəlif ixtisaslarda təhsil alan III və IV kurs SABAH qrup tələbələri ilə  görüş keçirilib.
25/09/2018

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub