Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun Fizika Problemləri İnstitutunun direktor müavini Çində məruzə edib

11/11/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Fizika Problemləri İnstitutunun İnnovativ layihələr və beynəlxalq əlaqələr üzrə direktor müavini, Azərbaycan Milli Nüvə Tədqiqatları Mərkəzinin Nüvə fizikası şöbəsinin müdiri Anar Rüstəmov Çində keçirilmiş nüvə fizikası üzrə beynəlxalq tədbirə təşkilatçılıq edib. Tədbirdə dünyanın müxtəlif ölkələrindən 90 – a yaxın alim və mütəxəssislər iştirak ediblər. Anar Rüstəmov CERN – də yerinə yetirilmiş nüvə toqquşmaları, aldığı son nəticələr haqqında məruzə edib . Qeyd edək ki, A.Rüstəmov hazırda CERN – də fizika qruplarından birinə rəhbərlik edir.

Ətraflı aşağıdakı linkdə:

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 noyabr 2017-ci il.

ELAN

23/02/2018

BDU-nun Hüquq fakültəsinə yeni ixtisaslaşmalar verilib

23/02/2018