BDU-nun genişləndirilmiş Elmi Şurası keçirilib

28/02/2014

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının genişləndirilmiş iclası keçirilib. Əvvəlcə rektor, akademik Abel Məhərrəmov iclasın gündəliyi barədə məlumat verib. Sonra tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva 2013-2014-cü tədris ilin qış imtahan sessiyasını keçirilməsindən, o cümlədən imtahan nəticələrini əks etdirən hesabatla çıxış edib. Daha sonra Tətbiqi Riyaziyyat Elmi Tədqiqat İnstitunun direktoru, akademik Fikrət Əliyev və Fizika Problemləri Elmi Tədqiqat İnstitunun direktor müavini, professor Yusif Nurullayevin hesabatları dinlənilib. Onlar təmsil etdikləri institutlarda son illərdə əldə olunan elmi nailiyyətlərdən, beynəlxalq uğurlardan bəhs ediblər. İclasda elmi adların verilməsi, müsabiqənin keçirilməsi və digər cari məslələr də müzakirə edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 28 fevral 2014-cü il.

BDU-da Qarabağ ruhu

27/10/2020

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva Zəngilan, Cəbrayıl, Qubadlı rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Qubadlı şəhərinin azad edilməsi münasibətlə xalqımızı təbrik edib

26/10/2020