"Gəncistedadlar" liseyində Novruz bayramı münasibətilə tədbir keçirilib

15/03/2017

Bakı Dövlət Universitetinin "Gəncistedadlar" liseyində Novruz bayramı münasibətilə tədbir keçirilib.

Tədbiri direktor, professor Qasım Hüseynov açaraq, bayram münasibətilə liseyin müəllim-şagird kollektivini təbrik edib.

Sonra liseyin 5 “r” sinif şagirdlərinin təqdimatı ilə maraqlı səhnəсiklər göstərilib, Bahar bayramı ilə bağlı şeirlər səsləndirilib, rəqslər nümayiş olunub.

5 “r”-in sinif  rəhbəri, liseyin informatika müəllimi Zəhra Qasımova , rus dili və ədəbiyyatı müəllimi Yeganə Qarayeva və musiqi müəllimi Kəmalə Əliyeva tərəfindən hazırlanan tədbir maraqla qarşılanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 mart 2017-ci il

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyində “Son zəng”

14/06/2019

BDU-da Qurtuluş Günü münasibətilə tədbir keçirilib