"Gəncistedadlar" liseyində Novruz bayramı münasibətilə tədbir keçirilib

15/03/2017

Bakı Dövlət Universitetinin "Gəncistedadlar" liseyində Novruz bayramı münasibətilə tədbir keçirilib.

Tədbiri direktor, professor Qasım Hüseynov açaraq, bayram münasibətilə liseyin müəllim-şagird kollektivini təbrik edib.

Sonra liseyin 5 “r” sinif şagirdlərinin təqdimatı ilə maraqlı səhnəсiklər göstərilib, Bahar bayramı ilə bağlı şeirlər səsləndirilib, rəqslər nümayiş olunub.

5 “r”-in sinif  rəhbəri, liseyin informatika müəllimi Zəhra Qasımova , rus dili və ədəbiyyatı müəllimi Yeganə Qarayeva və musiqi müəllimi Kəmalə Əliyeva tərəfindən hazırlanan tədbir maraqla qarşılanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 mart 2017-ci il

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva işğaldan azad edilmiş Ağdam şəhərində olublar

24/11/2020

Bakı Dövlət Universitetinin işçi heyətinə smart təhsil kartı təqdim edilib