BDU-nun kafedra müəllimi Gaziosmanpaşa universitetində mühazirə deyib

05/12/2014

Sosial elmlər və Psixologiya fakultəsinin Pedaqogika  kafedrasinin dosent əvəzi Kəmalə Qəhrəmanova noyabr ayında Mevlana Dəyişmə proqramı  çərçivəsində 1 həftə müddətində  Gaziosmanpaşa universitetində  mühazirə deyib.
Mevlana Dəyişmə proqramı , ölkədə təhsil verən ali təşkilatları ilə xaricdə təhsil verən ali təşkilatları arasında tələbə və müəllim mübadiləsini reallaşdırmağı məqsəd qoyan bir proqramdır.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 5 dekabr 2014-cü il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

23/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb