BDU-nun magistrantı diplomla təltif olunub

07/05/2014

2014-cü il may ayının 6-da Bakı Biznes Universitetində ümummilli lider Heydər Əliyevin 91-illiyinə həsr olunmuş “Sivil bazar iqtisadiyyatı münasibətlərinin inkişaf istiqamətləri” mövzusunda konfrans keçirilib. Konfrans iqtisadiyyatın müxtəlif sahələrlə əlaqəsi haqqında çıxışlar üçün seksiyalara bölünüb. Ekologiya ilə əlaqədar seksiyada Bakı Dövlət Universitetinin “Ekologiya və Torpaqşünaslıq” fakültəsinin I kurs magistrantı Rizayeva Afaq məruzə ilə çıxış edib. Yekunda “Azərbaycan gəncləri arasında ekoloji təhsil və ətraf mühit mədəniyyətinin formalaşması” mövzusunda uğurlu çıxışına və çıxışında gənclər arasında ətraf mühit mədəniyyətinin formalaşmasının ölkə iqtisadiyyatının inkişafında rolunu açıqladığına görə Bakı Biznes Universitetinin rektoru tərəfindən I dərəcəli diplomla təltif olunub.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 07 may, 2014-ci il.

Küsülüləri barışdıran çərşənbə

19/03/2024

Qlobal iqlim dəyişmələrinə qarşı fəaliyyətin Azərbaycan modeli və onun bioloji əhəmiyyəti

19/03/2024