BDU-nun magistraturasına qəbul olan şəxslərin nəzərinə!

05/07/2024

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) magistratura səviyyəsinə qəbul olan bakalavrlar 9-18 iyul tarixlərində https://portal.edu.az/ platformasında qeydiyyatdan keçməli, yaradılmış kabinetə daxil olduqdan sonra “Ali və orta ixtisas təhsili müəssisələrinə təhsilalanların qeydiyyatı” xidmətini seçməlidirlər.

2024/2025-ci tədris ilində BDU-ya magistratura səviyyəsi üzrə qəbul olan bakalavrlar aşağıdakı sənədləri təqdim etməlidirlər:

1. Bakalavr diplomunun və diploma əlavənin surəti (bakalavr təhsilini əvvəlki illərdə bitirənlər);
2. 2023/2024-cü tədris ilində məzun olan şəxslər tərəfindən universiteti bitirdikləri haqqında arayış;
3. Ödənişli əsaslarla magistratura səviyyəsinə qəbul olunan şəxslər üçün təhsil haqqını ödəmək haqqında qəbzin surəti;
4. İlkin hərbi qeydiyyata alınma haqqında vəsiqənin və ya hərbi biletin surəti (oğlanlar üçün);
5. Ad və ya soyadın dəyişdirilməsini təsdiq edən sənəd (dəyişdirənlər üçün).

Ödənişli əsaslarla qəbul olan bakalavrlar qeydiyyatdan keçərkən I (birinci) ilin təhsil haqqının minimum 50%-ni ödəməlidirlər.

Qeydiyyatdan keçməyən bakalavrlar qəbul olunanların siyahısından xaric ediləcəklər.

BDU-da təkrar ali təhsil almaq istəyənlərin sənəd qəbulu prosesi davam edir

08/07/2024

BDU-da ali təhsil müəssisələrinin rəhbər heyəti və məsul şəxsləri üçün təlim

08/07/2024