BDU-nun Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzinin “Yarımçıq qalmış” tamaşası “Landau School”da nümayiş olunub

24/06/2023

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzinin Aprel döyüşlərinin yeddinci ildönümünə həsr etdiyi “Yarımçıq qalmış” tamaşası “Landau School” Təhsil Kompleksində nümayiş olunub.

Müəllim-şagird kollektivi tərəfindən maraqla qarşılanan tamaşanın aktyor heyəti, səs rejissoru və rejissoru təşəkkürnamə ilə təltif edilib.

Xatırladaq ki, “Yarımçıq qalmış” tamaşası Mədəniyyət-yaradıcılıq Mərkəzinin əməkdaşı Vahid Orucoğlunun quruluşçu rejissorluğu ilə Universitet tələbələrinin ifasında səhnələşdirilib. Tamaşa Yefim Abramov və Leyla Bəyimin Aprel şəhidlərinin xatirəsinə həsr olunmuş “Xəyalpərvər oğlanlar” əsəri əsasında səhnələşdirilib.

BDU-da elmi seminar: “Milli H-indeksi platforması”

BDU tələbələri “Azərbaycan Dəmir Yolları” QSC-nin Biləcəri lokomotiv deposunda

22/05/2024

BDU-da tanınmış folklorşünas alim Nizami Xəlilovun 75 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib