Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun əməkdaşları beynəlxalq konfransda iştirak ediblər

07/03/2017

1-3 mart 2017-ci il tarixlərində Moldovanın paytaxtı Kişinyov şəhərində “Ekoloji və ətraf mühit kimyası - 2017" mövzusunda VI beynəlxalq konfrans keçirilib. Moldova Elmlər Akademiyası, UNESCO, həmçinin digər milli və beynəlxalq təşkilatlar tərəfindən dəstəklənən konfransda 20-dən çox ölkədən 300-ə yaxın nümayəndə iştirak edib. Tədbirdə çoxsaylı Azərbaycan alimləri, o cümlədən Bakı Dövlət Universitetinin Hidrimeteorologiya kafedrasının müdiri, professor Fərda İmanov və Coğrafiya fakültəsinin müəllimi Aytən Səmədova da iştirak ediblər. Konfransda professor F.İmanov "Suyun təmizlənməsi prosesində “Yaşıl texnologiya”ların tətbiqi", mövzusunda elmi məruzə ilə çıxış edib.

Konfrans çərçivəsində Azərbaycan alimləri Moldova Elmlər Akademiyasının və universitetlərin rəhbərləri, həmçinin Azərbaycanın Moldova Respublikasındakı səfirliyinin və diaspor təşkilatının nümayəndələri ilə görüşlər keçirib, ölkələr arasında elm və təhsil üzrə əməkdaşlığın gücləndirilməsi istiqamətində müzakirələr aparıblar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 mart 2017-ci il

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

Professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Beynəlxalq əlaqələr üzrə  müşaviri, professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib.