BDU-nun müəllimi Muğla Sıtkı Koçman Universitetində mühazirə oxuyub

29/12/2014

Bakı Dövlət Universitetinin  Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Ekoloji kimya kafedrasının müəllimi Elmina Qədirova Mövlanə Dəyişmə Proqramı əsasında Muğla Sıtkı Koçman Universitetinin “Su ürünləri” fakultəsində mühazirə oxuyub. Mühazirələr çox uğurlu keçib. Bakı Dövlət Universiteti və Muğla Sıtkı Koçman Universiteti  arasında qarşılıqlı əlaqələrin yaradılması ilə bağlı memorondumun imzalanması nəzərdə tutulur.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 29 dekabr 2014-ci il.

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva Zəngilan, Cəbrayıl, Qubadlı rayonlarının bir sıra kəndlərinin və Qubadlı şəhərinin azad edilməsi münasibətlə xalqımızı təbrik edib

26/10/2020

BDU alimlərinin məqaləsi dünyanın nüfuzlu jurnalında dərc olunub

Prezident İlham Əliyev xalqa müraciət edib