Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun müəllimi təhsil üzrə forumda çıxış edib

01/11/2017

Sosial elmlər və psixologiyası fakültəsi Fəlsəfə tarixi və mədəniyyətşünaslıq kafedrasının dosenti Qəmər Mürşüdlü Ankara şəhərində keçirilən 8-ci Beynəlxalq Təshil Forumunda iştirak edib və “Azərbaycan fəlsəfəsi tarixinin tədrisi metodlarına dair" mövzusunda məruzə ilə çıxış edib. Sonda dosent Qəmər Mürşüdlü Forumun sertifikatına layiq görülüb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 noyabr 2017-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

Professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Beynəlxalq əlaqələr üzrə  müşaviri, professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib.