BDU-nun məzunları ən yüksək nəticə göstərənlər sırasında

20/08/2020

Müəllimlərin işə qəbulu müsabiqəsində Bakı Dövlət Universitetinin Filologiya fakültəsinin məzunları -  Aytac Quliyeva və Səfalı Əlizadə yüksək nəticə əldə ediblər. Azərbaycan dili və ədəbiyyat fənni üzrə keçirilən imtahanda iştirak edən A.Quliyeva 59, S.Əlizadə 58 ballıq nəticə göstərib.

Xatırladaq ki, avqustun 14-dən müəllimlərin işə qəbulu üzrə imtahanlara start verilib. Namizədlərə 90 dəqiqə müddətində ixtisasa dair 40, təlim strategiyaları və metodikaya dair 20 test tapşırığı olmaqla ümumilikdə 60 sual təqdim olunur. İmtahan keçirilən bütün regional mərkəzlərdə bu müddət başa çatdıqdan sonra namizədlərə 10 dəqiqə ərzində səhv cavablandırdığı sualları görmək imkanı yaradılır.

Yüksək nəticə göstərən məzunlarımızı təbrik edir, uğurlar arzulayırıq!

BDU-nun magistr məzunları öz təəssüatlarını bölüşür: “Təhsil aldığımız müddətdə təhsilin əhəmiyyətini daha yaxşı dərk etdik”

2022/2023-cü tədris ili üçün BDU-ya əcnəbi vətəndaşların qəbulu davam edir

10/08/2022

Bakı Dövlət Universitetinin magistraturasının boş qalan yerlərinə qəbul aparılır