BDU-nun nümayəndə heyəti Ankarada Ulu Öndər Heydər Əliyevin abidəsini ziyarət edib

13/11/2023

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Türkiyənin paytaxtı Ankara şəhərində səfərdə olan nümayəndə heyəti Heydər Əliyev Parkını ziyarət edib.

BDU-nun nümayəndə heyəti Ulu Öndər Heydər Əliyevin abidəsini ziyarət edərək, önünə çələng qoyub.

Qeyd edək ki, Türkiyənin Ankara şəhərində BDU və Ankara Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə Ümummilli Lider Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə və Türkiyə Cümhuriyyətinin 100-cü ildönümünə həsr olunmuş "Bir millət, iki dövlət" adlı Beynəlxalq elmi konfrans keçirilir.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin V siniflərinə qəbul imtahanı keçirilib

18/06/2024

Humanizm və həmrəylik bayramı

16/06/2024