BDU-nun Apellyasiya Komissiyası fəaliyyətini onlayn davam etdirir

17/06/2020

Bakı Dövlət Universitetində iyunun 8-dən başlayan yaz imtahan sessiyasının imtahanları onlayn qaydada şifahi formada uğurla davam edir.
Universitet rektorluğu, dekanlar, kafedra müdirləri imtahan prosesinə nəzarət məqsədilə imtahanlarda iştirak edir.
Sevindirici haldır ki, bu günə qədər onlayn formada keçirilən imtahanlarda iştirak edən tələbələrin hamısı müvəffəq qiymət alıblar.
Tələbə müraciətlərinin operativ araşdırılması, imtahan nəticələrinin yenidən yoxlanılması və qiymətləndirilməsi məqsədilə universitetin Apellyasiya Komissiyası virtual fəaliyyət göstərir.
Apellyasiya Komissiyasına müraciət etmək istəyən tələbələr imtahanqarargahi@bsu.edu.az elektron poçt ünvanı və yaxud (+99477) 3046543 nömrəli qaynar xətt vasitəsilə əlaqə saxlaya  bilərlər.

Məsuliyyətli işin öhdəsindən layiqincə gələnlər

BDU-nu fərqlənmə diplomu ilə bitirən məzunlar danışır
10/08/2020

BDU alimlərinin məqaləsi nüfuzlu beynəlxalq jurnalda dərc edilib