BDU-nun professoru beynəlxalq institutun laureatı seçilib

01/03/2021

Beynəlxalq Mühəndislik və Texnologiya İnstitutu (International Engineering and Technology Institute (IETI)) 2021-ci il üçün müxtəlif nominasiyalar üzrə müsabiqənin nəticələrini elan edib. IETI-nin qalibləri sırasında İngiltərə, Kanada, ABŞ, İsveç, İsveçrə, Yunanıstan, Hindistan, Sinqapur, Avstraliya, Rumıniya, Qana, Çin, Pakistan, Gürcüstan və s. ölkələrdən olan tanınmış ictimai xadimlər, elm və tədris sahəsində yüksək nailiyyətlər qazanmış alimləri yer alıb. Bakı Dövlət Universitetinin Mexanika-riyaziyyat fakültəsinin professoru, AMEA-nın müxbir üzvü, Əməkdar müəllim, fizika-riyaziyyat elmləri doktoru Vaqif İbrahimov da IETI-nin laureatları sırasındadır. V.İbrahimov yüksək beynəlxalq reytinqə malik olan elmi-tədqiqat işlərinin nəticələri, beynəlxalq nüfuzu və elmi əsərlərinə olan istinadların sayına görə laureatlar sırasına daxil edilib.

Qeyd edək ki, V.İbrahimov həm də  “Süni İntellekt və Verilənlər Haqqında Elmi İnstitutun'' (IDSAI) Direktorlar Şurasının, Avropa və ABŞ Riyaziyyatçıları cəmiyyətlərinin üzvüdür.

Ətraflı məlumat üçün linkə keçid edə bilərsiniz:

BDU-da Respublika elmi konfransı: “Qlobal iqlim dəyişikliyi və Azərbaycanın müasir ekosistemi”

17/05/2024

BDU-nun Şərqşünaslıq fakültəsinin təşkilatçılığı ilə “Ədibin evi”ndə “Füzuli və Mir Cəlalın yaradıcılığı” adlı tədbir keçirilib

17/05/2024

AZƏRTAC-ın baş buraxılış redaktoru Pərvin Abbasov BDU-nun Jurnalistika fakültəsinin tələbələri üçün təlim keçib