BDU-nun professoru beynəlxalq konfransda iştirak edib

30/05/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Kriminalistika və məhkəmə ekspertizası kafedrasının müdiri, professor Kamil Səlimov Tbilisi şəhərində Max – Planck İnstitutu tərəfindən təşkil olunan “Narkotiklərə qarşı mübarizə, qanun və məhkəmə praktikası. Onunla mübarizə siyasətində yeni çağırışlar və meyillər” mövzusunda keçirilən beynəlxalq konfransda iştirak edib. K.Səlimov, eyni zamanda, ali məhkəmə və kostitusiya məhkəmələrinin birgə keçirdiyi iclasda iştirak edib, irəli sürdüyü təkliflərin məhkəmə təcrübəsinin təkmilləşməsində istifadə olunması qəbul olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 30 may 2018-ci il.

BDU-da Beynəlxalq Telekommunikasiya İttifaqının baş katibi Haulin Jao ilə görüş keçirilib

05/12/2019

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi münasibətilə keçirilmiş müsabiqələrin qalibləri mükafatlandırılıb

03/12/2019